Franska Hus - FH Propriétés

Avec Plaisir.....Franska Hus hjälper till att finna er plats i solen!

Franska Hus – FH Propriétés är verksamt sedan år 2000 och vår verksamhet består i att vara behjälplig vid förvärv av fastighet i södra Frankrike.

Vi har specialiserat oss på Languedoc, numera omdöpt till Occitanien, och området mellan Montpellier, Béziers och Narbonne - en mycket trevlig och genuin del av Frankrike.

I Skandinavien är franskan av tradition ett väldigt främmande språk och en barriär för många. Fransmän å sin sida är stolta över sitt språk och talar ogärna engelska. Ju längre söderut man kommer i Frankrike desto tydligare blir detta. Vi har därför funnit att vi kan vara till stor nytta som mellanhand då vi själva är skandinaver och lever här året om. Vi förstår skandinavernas önskemål samtidigt som vi är väl insatta i den franska fastighetsmarknaden.

För att komplettera vårt eget utbud av fastigheter så har vi samarbete med några väl utvalda och seriösa mäklarfirmor i regionen. Det ger oss möjlighet att kunna erbjuda ett bredare urval hus och lägenheter och en större täckning av regionen. Detta är kostnadsfritt för våra kunder.

Vårt mål är att skapa en långvarig relation med våra kunder och jämfört med många klassiska mäklare så bistår vi våra kunder före, under och även efter ett fastighetssköp.

Vi vill att ni skall kunna hitta ert franska hus utan bekymmer och besvär. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och vill medverka till att fler skall kunna njuta av ett bekvämt liv i en region full av historia, kultur och fritid, sol & bad, goda viner, god mat och trivsamma människor.

Välkommen till Occitanien och till oss på Franska Hus – FH Propriétés önskar

Ewa Tapper

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.