Om vår byrå

För oss på Franska Hus – FH Propriétés är ett köp av en bostad i Sydfrankrike så mycket mer än ett undertecknande av en bostadsaffär.

Franska Hus är verksamt sedan år 2003. Under dessa år har vi samlat på oss en massa erfarenheter som vi med glädje delar med oss till våra kunder – både när det gäller köp av fastighet och eftermarknadsservice i form av administration och översättning, tillsyn av hus samt renoveringar.

Vårt team består utav Ewa Tapper tillsammans med Jenny Malmberg, vi är båda svenskor som talar flytande franska och engelska, och vi har en mycket god kännedom om detta område samt att vi känner väl till den franska mentaliteten då vi båda lever och arbetar i denna region sedan många år.

Vi arbetar främst med försäljning av fastigheter och med allt vad det innebär från första kontakten med kunderna fram till övertagandet av fastigheten. Vi bistår även kunderna med att öppna bankkonto, teckna hemförsäkring samt att göra ägarbyte för el- och vatten-abonnemang efter förvärvet. Vi har ett nätverk av seriösa kontakter inom fastighetsbranschen, inom byggbranschen såväl som inom bank- och rättsväsende.

Att köpa ett hus i Frankrike är en spännande resa men kan också vara lite skrämmande. Vi finns här för att hjälpa er genom hela processen från början till slut. Ni har hittat den perfekta regionen i Frankrike, och vi ska göra vårt yttersta för att vara rätt personer att hjälpa er förverkliga era drömmar om att förvärva ett hus i Sydfrankrike.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.