Nybygge Lägenhet Marseillan
Nybygge Lägenhet Marseillan

Nybygge Lägenhet
Marseillan

Ref. 84910222

268 000 €

Nybyggnadsprogram med lägenheter i Marseillan

268 000 €

Upptäck Marseillan - Ditt Ideala Boende i Naturskön Miljö

En lugn oas nära Marseillans historiska centrum
Upptäck ett fridfullt bostadsområde endast några minuters promenad från Marseillans historiska centrum. Butiker, hamnen och kollektivtrafik ligger alla inom bekvämt gångavstånd. Residenset erbjuder rymliga lägenheter med 2 till 4 rum och kök, alla utrustade med härliga balkonger och takterrasser.

Grannskapet
En naturlig livskvalitet

Mellan Agde och Sète ligger Marseillan, en stad med både historisk charm och en exceptionellt vacker natur. På ena sidan finns den gamla shoppingbyn med ljusa stenmurar och skuggiga torg som vetter mot hamnen och Etang de Thau. På andra sidan, förbi Canal de Midi, ligger Marseillan-Plage med sina soliga stränder och erbjuder allt en badort kan önska. Här finner du fin sand, rosa flamingos, doftande garrigues och en rad vattensporter. Detta är en veritabel Edens lustgård som är öppen året runt. Beläget i hjärtat av ett lugnt område, erbjuder bostaden det bästa av Marseillan, med enkel tillgång till affärer, den gamla hamnen och strandvägen.

Residenset

Bostaden smälter perfekt in i den omgivande miljön och grannskapets mänskliga skala. Arkitekturen kombinerar autentiska inslag som en låg stenmur som avgränsar tomten och tegeltak som kompletteras av takterrasser. Fasaderna betonar ljus och öppenhet med ljusa toner och många balkonger, dekorerade med eleganta glasräcken. En vackert anlagd trädgård omger bostaden och erbjuder alla Medelhavets dofter i skuggan av höga tallar.

Lägenheterna

Modern komfort och generösa utomhusutrymmen
Lägenheternas inredning (2- till 4-rums) kombinerar praktisk funktionalitet och komfort, samtidigt som de erbjuder rymliga och ljusa vardagsrum med stora panoramafönster och öppna kök. Dag- och nattutrymmena är utformade för att erbjuda den självständighet som behövs för personlig integritet. Generösa balkonger förlänger vardagsrummen och ogenomskinliga glasskärmar gör att du kan njuta av utomhuslivet i fullständig avskildhet. På översta våningen erbjuder lägenheterna stora, unika takterrasser med fantastisk utsikt över Etang de Thau.

Ett attraktivt och naturskönt område

Med närhet till motorväg A9 och en SNCF-tågstation har Marseillan ett utmärkt läge vid Medelhavets stränder, mellan Agde och Sète, endast 45 km från Montpellier. Marseillan är en del av Sète Agglo Pôle Méditerranée, den näst största tätorten i Hérault efter Montpellier, med en befolkning på nästan 126 000. Staden är en populär badort med en ekonomi som domineras av turism, som stadigt växer med 800 000 övernattningar per år. Jordbruket kretsar kring vinodlingar och havet spelar också en viktig roll. Det finns två företagsparker med sammanlagt 12 företag och 230 anställda. Staden erbjuder ett brett utbud av tjänster och butiker inom gångavstånd från bostaden.

Boytor

No information available

närheten

 • Flygplats 20 minuter
 • Motorväg 15 minuter
 • Buss
 • Centrum
 • Handel
 • Tàgstation TGV 10 minuter
 • Hav 5 km
 • Strand 1 km
 • Tennis
 • Tvåglasfönster
 • Handikappanpassad
 • Hiss

Rättsligt meddelande

 • Seller's commission

No information available

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.